Zebo's Tarot sterren
tarotwelkom
3 kaarten leggen
Uw tarot dagkaart
Tarot van de liefde
Tarot RelatieadviesKeltisch Kruis
6 kaarten leggen
In ster vorm leggen
Rad van Fortuin
Tarot Week Reading
Wicca Tarot
Horoscoop Tarot
Lenormand
Tarotkaarten Overzicht
Tarotdecks
Tarotkaarten kopen
Mobiel

Zebo's Tarot

Op Zebo's Tarot kun je zelf gratis en online tarot kaarten leggen. Een snelle tarotdagkaart, een 3 kaarten reading of een uitgebreide tarotreading via het Keltische Kruis. Gebruik de tarotkaarten voor relatieadvies of leg de tarotkaarten volgens de 'tarot van de liefde'.
Tarot dagkaart

Tarot dagkaart
Wat is je persoonlijke tarotkaart voor deze donderdag? Wat staat je er vandaag te gebeuren?


Tarot van de liefde

Tarot van de Liefde
U heeft een vraag over uw liefdesleven of over een mogelijke relatie? Gebruik de Tarot van de Liefde voor een tarotreading op relatiegebied


3 tarotkaarten leggen

3 tarot kaarten
De tarot reading met 3 tarotkaarten is geschikt voor een snelle vraag. Deze reading geeft je een antwoord in heden, verleden en toekomst.


Lenormand

Lenormand
Leg de kaarten van Mme Lenormand voor een antwoord op uw spirituele vraag. Wat kunnen de lenormandkaarten u vertellen?


Horoscoop Tarot

Horoscoop tarot
Combineer je tarotreading met je dierenriemteken. Zo krijg je een meer persoonlijk advies aan de hand van de horoscoop.


Het klassieke tarotspel

Het klassieke tarotspel bestaat uit 78 tarotkaarten: 22 kaarten figuurkaarten, de grote arcana die grote thema's uit het leven vertegenwoordigen. Vervolgens heb je 56 tarotkaarten, ook wel bekend als de kleine arcana die de gebeurtenissen van elke dagen vertegenwoordigen. De kleine arcana bestaat uit 4 kaartkleuren en 4 persoons of figuurkaarten.
De Geliefden
Staven
De Zegewagen
Bekers
De Dood
Zwaarden
Kracht
Pentakels
De kaartkleuren worden vaak geassocieerd met de 4 elementen. De Staven staan voor het element vuur, de Bekers voor het element water, de Zwaarden voor het element lucht en de Pentakels voor het element aarde.

De geschiedenis van het tarotspel

Het tarotspel is waarschijnlijk in de 15e eeuw ontstaan in Noord-Italië, door aan het reeds bestaande kaartspel 4 extra figuurkaarten en 22 troefkaarten toe te voegen. Voor zover bekend zijn tarotkaarten eeuwenlang slechts gebruikt om mee te spelen.

Pas nadat in 1781 Antoine Court de Gebelin in zijn boek Le Monde Primitif beweerde dat tarotkaarten "geheimen van de Egyptenaren" zouden bevatten, begon men tarotkaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst.
Ook op facebook

Je vindt ons ook op facebook
We zitten ook op Facebook. Geef ons een like of doe mee aan de discussie


Tarot winkel

Tarot winkel
Bezoek onze tarotwinkel voor een selectie tarotkaarten en interessante spirituele boekenNaar de tarot hoofdpagina. Meest bezochte pagina's: Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mailtje   |   Pagina Overzicht   |   Link partner worden?