Zebo's Tarot

Tarotkaarten kopen

Op Zebo's Tarot kun je zelf gratis een kaartlegging met de tarotkaarten doen. Omdat het natuurlijk nog leuker is om met 'echte' tarotkaarten zelf een legging te doen vind je hieronder een door ons geselecteerde selectie van tarotdecks, -boeken en -kaarten die je bij Bol.com kunt aanschaffen.


Rider Waite® Tarot - standaardeditie

Rider Waite® Tarot - standaardeditie

de Rider Waite® Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck zowel voor beginners als voor ervaren gebruikers van het tarotspel.

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies. Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.


De Tarot set 78 kaarten in doos

De Tarot set 78 kaarten in doos

een handige gids die de tarot binnen ieders bereik brengt : met groot formaat Nederlandstalig tarotspel van A. E. Waite : speciale uitvoering met groot formaat Nederlandstalig tarotspel

De Tarot set brengt de tarot binnen ieders bereik en opent de poort naar een groter (zelf) inzicht De Tarot Set is dé tarot voor beginners! De tarot is een bekend en veel geraadpleegde gids bij het begrijpen en oplossen van allerlei vragen, zoals levensvragen, acute vragen, zeer persoonlijke vragen enz. Het is een orakel dat door velen wordt gebruikt om inzicht en antwoord te verkrijgen rond thema's zoals werk, relaties, liefde en geluk, algemeen welbevinden, persoonlijke aangelegenheden enz. Er zijn weliswaar vele boeken geschreven waarin alle facetten van de tarot uitgebreid aan bod komen, maar de Tarot Set, 'hèt oefenboek voor beginners', presenteert deze aspecten op zeer overzichtelijke wijzeaan de hand van duidelijke symbolen en trefwoorden. De Tarot Set bevat een uiterst praktisch oefenboekje èn het beroemde tarotspel (78 kaarten in kleur) dat werd ontworpen door A.E.Waite en Pamela Colman Smith. Dit zijn de meest gebruikte tarotkaarten ter wereld, omdat de erin vervatte symboliek in deze kaarten het duidelijkst zichtbaar is. De Tarot Set brengt de tarot binnen ieders bereik en opent de poort naar groter (zelf)inzicht. De Tarot Set biedt een zeer toegankelijk systeem waarmee iedereen zich de achtergronden en betekenis van de tarotkaarten snel eigen kan maken.


The Original Rider Waite Tarot Deck

The Original Rider Waite Tarot Deck

The Original Rider Waite Tarot is the most popular and widely used tarot card deck in the world. First issued in 1910, each card is rich in symbolism and striking in its design. The deck is accompanied by an invaluable instructional book, The Key to the Tarot explaining the history and usage of the tarot cards, of which there are 78 divided into the Major and Minor Arcanas. The book can be used in conjunction with any set of tarot cards, but it was written in particular to accompany the 78-card Rider Waite tarot deck which was designed by Pamela Colman Smith in accordance with A. E. Waite's instructions. The Key to the Tarot explains the history and symbolism of the cards and gives instructions on how to use them for purposes of divination. This edition includes a specially commissioned foreword by Liz Greene.


Tarot voor starters

Tarot voor starters

basisbegrippen, sleutelwoorden, duidingen en leggingen

Hajo Banzhaf Tarot voor Starters Basisbegrippen, sleutelwoorden, duidingen en leggingen Dé inleiding in de tarot! Hajo Banzhaf, één van de meest gelezen schrijvers over de tarot, beschrijft in de Tarot voor starters op ongeëvenaarde wijze de betekenis van de tarotkaarten van het wereldberoemde tarotspel ontwikkeld door Arthur Edward Waite en getekend door Pamela Colman Smith. Op heldere wijze wordt bij elke tarotkaart aangegeven welk gedeelte van de afbeelding belangrijk is en wat dit betekent. Daarna wordt steeds in zes hoofdpunten de volledige betekenis van de tarotkaart kort beschreven. En handzaam, inspirerend en mooi ontworpen gidsje dat iedereen in staat stelt direct met de kaarten aan de slag te gaan. Wil je weten... •wat je kunt verwachten in de relatiesfeer? •wanneer je het best belangrijke beslissingen kunt nemen? •wanneer een wens in vervulling gaat? •hoe je je toekomst kunt vormgeven en plannen? •wat de kaarten adviseren? Antwoorden op al deze vragen - en nog vele anderen - geeft Hajo Banzhaf in dé inleiding in tarot: de Tarot voor starters.


Werken met de Tarot

Werken met de Tarot

een leidraad bij zelfbeleving en partnerkeuze

Werken met Tarot, een leidraad bij zelfbeleving en partnerkeuze is een boek dat op vele manieren kan worden gebruikt: - Als een LEERBOEK, dat in grote trekken laat zien wat er met de Tarot te doen valt. - Als een HANDLEIDING, waarin de 78 Tarotkaartenieder afzonderlijk worden besproken, zowel in hun betekenis voor het dagelijks leven, als voor hun waarde in opvoeding, beroep, partnerkeuze en zelfontwikkeling. - Als een ORAKELBOEK dat antwoord geeft op vragen en problemen. - Als een OEFENBOEK waarmeee persoonlijke ervaringen met de wijsheid van de Tarot kunnen worden doorgelicht. Hoewel de nadruk in Werken met de Taorot valt op de betekenis van de kaarten in het dagelijks leven, behandelt het tevens de parallellen tussen Tarot, I Ching en Astrologie. Acht duidelijke en efficiënt werkende legmethoden verhogen de duidelijkheid van dit waardevolle boek.


Radiant Rider-Waite Tarot in a Tin

Radiant Rider-Waite Tarot in a Tin

The brilliantly colored tarot deck that has been popular for decades is now presented in a charming keepsake tin. For Radiant Rider-Waite, the artwork of Pamela Colman Smith has been updated and enhanced with a vibrant palette of colors, bringing new energy and radiance to the familiar scenes of 78 cards. Radiant Rider-Waite s brightness and subtle shading highlight the traditional symbolism that readers rely on for insightful readings. The card backs feature a star-filled deep, blue sky. Radiant Rider-Waite® Tarot includes an instruction booklet with an Introduction by Stuart R. Kaplan. Cards in this pocket-sized deck measure 2in x 3.5in.


OSHO Zen Tarot

OSHO Zen Tarot

The Transcendental Game of Zen

The Osho Zen Tarot is not your usual traditional tarot cards. It connects to your inner self and connects you to your most sensitive and passionate self.


Tarot

Tarot

spiegel van de ziel handleiding bij de Tarot van Aleister Crowley

Gerd Ziegler Tarot - Spiegel van de Ziel Handleiding bij de Tarot van Aleister Crowley Prijs: 13,50 Pagina's: 144 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 211 5 Tarot-voorstellingen zijn een spiegel van de beelden van onze ziel. Hoe langer wij er naar kijken, des te meer wij over ons zelf en ons leven ontdekken. Omdat de Aleister Crowley Tarotkaarten in hun voorstelling een veelvoud van symbolen verenigen en bovendien astrologie en numerologie verbinden met de mystiek van de oude mysteriescholen, kunnen wij deze kaarten, net als de I Tjing, beschouwen als een boek van wijsheid, dat ons inzicht en kennis geeft over onze levenssituatie en ons innerlijk.


Tarot voor beginners

Tarot voor beginners

een praktische gids om zelf tarotkaarten te leren leggen

Het boek Tarot voor Beginners is uitermate geschikt voor iedereen die meer wilt weten en leren over de eeuwenoude symbolentaal Tarot. Op een eenvoudige, praktische, nuchtere en toegankelijke wijze worden alle 78 kaarten onder de loep genomen en besproken. Ook de geschiedenis, manier van werken, diverse legpatronen en verschillen tussen kaarten en overige orakels wordt uitgelegd. Op deze manier ben je snel zelf in staat om de rijke betekenis van deze taal te begrijpen en zelf toe te passen! Met Tarot voor Beginners heb je een gedegen en compleet basisboek in handen, dat je altijd weer als naslagwerk kunt gebruiken. Laat de boeiende wereld van de Tarot ook een verrijking in jouw leven zijn! Over de auteur: Esther van Heerebeek-Spijkers (1975) heeft een praktijk voor Tarot, Astrologie en Numerologie in het Noord-Brabantse Liempde. Daar verzorgt zij consulten, cursussen en workshops op deze vlakken. Verder schrijft zij wekelijks horoscopen voor bladen in Nederland en Belgie. Zij heeft als auteur reeds meerdere titels op haar naam staan. Allemaal op het gebied van astrologie. In dit boek heeft ze zich verdiept in de bijzondere wereld van de Tarot.


Tarot voor beginners + kaarten

Tarot voor beginners + kaarten

krijg vat op je leven met het tarot als gids

Ontrafel het mysterie van het tarot onder de deskundige begeleiding van tarotdocente en parapsychologe Kathleen McCormack. Ontdek uw innerlijke kracht en paranormale gaven; gun uzelf een blik in de toekomst en vind de juiste levensweg. Deze eenvoudige handleiding laat zien hoe u de kaarten kunt leggen en hoe u de betekenis van elke kaart kunt ontcijferen.


The Gilded Tarot Deck

The Gilded Tarot Deck

Enter the magical world of The Gilded Tarot, where you’ll discover answers to life’s greatest questions! Explore the ageless images of fair maidens, mystical sages, and brave knights as they spring to life through stunning designs and cutting-edge digital art techniques. Combining the Rider-Waite tarot system’s familiar imagery with Ciro Marchetti’s exquisite artwork, this stand-alone deck is a valuable tool for any reader. Vibrantly colored and captivating,The Gilded Tarot deck reimagines one of the most well-known and widely studied tarot models. With the accompanying pocket-sized instruction guidebook, you’ll learn to give accurate and intuitive readings for yourself and others.


Tarot of Dreams

Tarot of Dreams

Deck and Book Set

Ciro Marchetti reimagines tarot by presenting vivid dream images that map out a fascinating journey of self-discovery. Tarot of Dreams explores the profound web of visual and emotional associations that occur at the intersection of divination and dreams. Tarot of Dreams offers readers a powerful tool for personal insight and divination. The 78 traditional cards are supplemented with a special Tree of Life card plus four Palace cards that give further context to the Court cards.


Crowley thoth tarot kaarten set

Crowley thoth tarot kaarten set

"De Toth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley (1875-1947). Lady Frieda Harris (1877-1962) schilderde de kaarten. Zij wist weinig af van de Tarot en zijn symbolisme. Toch heeft zij, onder leiding van Crowley, de kleinste details van zijn gedachten in haar schilderingen weten te verwerken. De meeste kaarten werden op verschillende manieren uitgebeeld voordat Crowley hier tevreden mee was. Het duurde meer dan vijf jaar voordat het Crowley Toth Tarot helemaal klaar was. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1969. Na het overlijden van zowel Crowley als Lady Harris. Deze uitgave werd met gebruikmaking van de meest geavanceerde technieken op het gebied van kleurscheiding en kleurendruk geproduceerd. Hierdoor konden de overweldigende kleuren van de originele schilderingen waarheidsgetrouw worden weergegeven."


Tarot of Marseille/Tarot de Marsella/Tarot de Marseille/Tarot de Marseille/Tarocchi Di Marsiglia

Tarot of Marseille/Tarot de Marsella/Tarot de Marseille/Tarot de Marseille/Tarocchi Di Marsiglia

This reproduction of Claude Burdel's eighteenth-century tarot is now available in a popular miniature size.