Zebo's Tarot

Gratis Tarot en kaartleggingen

Op Zebo's Tarot kun je zelf gratis en online tarot kaarten leggen. Een snelle tarot dagkaart, een 3 kaarten tarotlegging of een uitgebreide kaartlegging via het Keltische Kruis. Gebruik de tarotkaarten voor relatieadvies of leg de tarotkaarten volgens de 'tarot van de liefde'.

Het klassieke tarotspel

Het klassieke tarotspel bestaat uit 78 tarotkaarten: 22 kaarten figuurkaarten, de grote arcana die grote thema's uit het leven vertegenwoordigen. Vervolgens heb je 56 tarotkaarten, ook wel bekend als de kleine arcana die de gebeurtenissen van elke dagen vertegenwoordigen. De kleine arcana bestaat uit 4 kaartkleuren en 4 persoons of figuurkaarten.

Tarot van Marseille

Staven

Tarot van Marseille

Bekers

Tarot van Marseille

Zwaarden

Tarot van Marseille

Pentakels

De kaartkleuren worden vaak geassocieerd met de 4 elementen. De Staven staan voor het element vuur, de Bekers voor het element water, de Zwaarden voor het element lucht en de Pentakels voor het element aarde.

De geschiedenis van het tarotspel

Het tarotspel is waarschijnlijk in de 15e eeuw ontstaan in Noord-Italië, door aan het reeds bestaande kaartspel 4 extra figuurkaarten en 22 troefkaarten toe te voegen. Voor zover bekend zijn tarotkaarten eeuwenlang slechts gebruikt om mee te spelen.

Pas nadat in 1781 Antoine Court de Gebelin in zijn boek Le Monde Primitif beweerde dat tarotkaarten "geheimen van de Egyptenaren" zouden bevatten, begon men tarotkaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst.

Tarot dagkaart

Tarot dagkaart

Wat is je persoonlijke tarotkaart voor deze donderdag ?

Tarot van de liefde

Tarot van de liefde

Je hebt een vraag over je liefdesleven of over een mogelijke relatie ? Kies de Tarot van de Liefde

3 kaarten leggen

3 kaarten leggen

Deze tarot kaartlegging geeft je een antwoord in heden, verleden en toekomst.

Lenormand

Lenormand

Leg de kaarten van Madame Lenormand voor een antwoord op je spirituele vraag. Wat kunnen de lenormandkaarten je vertellen ?

Horoscoop tarot

Horoscoop tarot

Combineer de tarotlegging met je dierenriemteken. Zo krijg je een meer persoonlijk advies aan de hand van de horoscoop.

Zebo's Tarot op Facebook

Zebo's Tarot op Facebook

Word vrienden met Zebo's Tarot op Facebook !