Zebo's Tarot

Gratis Tarot en kaartleggingen

Op Zebo's Tarot kun je zelf gratis en online tarot kaarten leggen. Een snelle tarot dagkaart, een 3 kaarten tarotlegging of een uitgebreide kaartlegging via het Keltische Kruis. Gebruik de tarotkaarten voor relatieadvies of leg de tarotkaarten volgens de 'tarot van de liefde'.

Het klassieke tarotspel

Het klassieke tarotspel bestaat uit 78 tarotkaarten: 22 kaarten figuurkaarten, de grote arcana die grote thema's uit het leven vertegenwoordigen. Vervolgens heb je 56 tarotkaarten, ook wel bekend als de kleine arcana die de gebeurtenissen van elke dagen vertegenwoordigen. De kleine arcana bestaat uit 4 kaartkleuren en 4 persoons of figuurkaarten.

Tarot van Marseille

Staven

Tarot van Marseille

Bekers

Tarot van Marseille

Zwaarden

Tarot van Marseille

Pentakels

De kaartkleuren worden vaak geassocieerd met de 4 elementen. De Staven staan voor het element vuur, de Bekers voor het element water, de Zwaarden voor het element lucht en de Pentakels voor het element aarde.

De geschiedenis van het tarotspel

Het tarotspel is waarschijnlijk in de 15e eeuw ontstaan in Noord-Italië, door aan het reeds bestaande kaartspel 4 extra figuurkaarten en 22 troefkaarten toe te voegen. Voor zover bekend zijn tarotkaarten eeuwenlang slechts gebruikt om mee te spelen.

Pas nadat in 1781 Antoine Court de Gebelin in zijn boek Le Monde Primitif beweerde dat tarotkaarten "geheimen van de Egyptenaren" zouden bevatten, begon men tarotkaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst.

Tarot dagkaart

Tarot dagkaart

Ontdek wat de tarotkaarten jou vandaag willen zeggen. Doe deze kaartlegging in de ochtend, de loop van de dag of in de avond, met telkens een iets andere betekenis. Wat is jouw persoonlijke tarotkaart voor deze vrijdag? Trek direct jouw tarot dagkaart!

Tarot van de liefde

Tarot van de liefde

Je hebt een vraag over je liefdesleven of over een mogelijke relatie? Dan is deze kaartlegging voor jou! Leg dan de Tarot van de Liefde!

3 kaarten leggen

3 kaarten leggen

Deze kaartlegging geeft je een antwoorden over het heden, het verleden en de toekomst. Deze tarotreading is de meest bekende en zeer populair. Leg direct jouw drie tarotkaarten.

Lenormand

Lenormand

Leg de lenormandkaarten van Madame Lenormand voor een antwoord op jouw spirituele vraag. Deze kaarten hebben een meer voorspellende werking dan de tarotkaarten. Wat kunnen de lenormandkaarten jou vertellen?

Horoscoop tarot

Horoscoop tarot

Combineer een tarot kaartlegging met jouw sterrenbeeld. Door de tarot te combineren met astrologie krijg je een meer persoonlijk advies aan de hand van jouw horoscoop.

"Zebo's Tarot" op Facebook

"Zebo's Tarot" op Facebook

Wordt vrienden met 'Zebo's Tarot' op Facebook!