Tarotkaart De Geliefden

Keuze, Passie, Liefde, Verleiding
De Geliefden

De Geliefden

Een kaart die de moeilijke keuze tussen liefde en fysieke aantrekkingskracht symboliseert.

Bent u wel bereid zich te binden?

De tarotkaart 'De Geliefden' vertegenwoordigt liefde, verbinding en harmonie. Het symboliseert een diepe emotionele band tussen twee individuen, vaak romantisch van aard, maar het kan ook wijzen op sterke vriendschappen of familiebanden.

De Geliefden roept gevoelens van vertrouwen, samenhorigheid en intimiteit op. Het suggereert dat er een sterke connectie is tussen twee mensen, gebaseerd op wederzijds begrip en respect. Deze kaart kan aangeven dat er een belangrijke beslissing genomen moet worden met betrekking tot liefde of relaties, waarbij beide partijen gelijkwaardigheid en betrokkenheid tonen. Het kan ook wijzen op de behoefte om compromissen te sluiten en samen te werken om een gezamenlijk doel te bereiken.

Daarnaast kan De Geliefden ook een herinnering zijn om keuzes te maken die gebaseerd zijn op liefde en integriteit. Het moedigt aan om trouw te blijven aan je eigen waarden en diepere verlangens bij het nemen van beslissingen die je leven beïnvloeden.

Over het algemeen staat De Geliefden voor het vinden van balans en harmonie in relaties, het erkennen van de kracht van liefde en het waarderen van de connecties die we met anderen hebben.

Tarotkaart De Geliefden in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'De Geliefden' eruit ziet in de tarotdecks Alchemical Tarot, Radiant Rider Waite Tarot, Revelations Tarot, Secret Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

De Geliefden

Alchemical Tarot

Tarotkaart 'De Geliefden' uit het tarotdeck 'Alchemical Tarot'.

De Geliefden

Radiant Rider Waite Tarot

Tarotkaart 'De Geliefden' uit het tarotdeck 'Radiant Rider Waite Tarot'.

De Geliefden

Revelations Tarot

Tarotkaart 'De Geliefden' uit het tarotdeck 'Revelations Tarot'.

De Geliefden

Secret Tarot

Tarotkaart 'De Geliefden' uit het tarotdeck 'Secret Tarot'.