Tarotkaart Zwaarden Drie

Geluk In De Liefde, Vreugde, Harmonie, Rijkdom, Genezing
Zwaarden Drie

Zwaarden Drie

Scheiding, ontwrichting... stilstaan bij oud verdriet.

Liefdesverdriet. Maakt u weer dezelfde fout?

De tarotkaart 'Zwaarden Drie' wordt meestal geïnterpreteerd als een kaart van conflict, pijn en verwonding. Het beeld op de kaart toont drie zwaarden die in de lucht zweven, met regendruppels die uit de hemel vallen. Dit duidt op een situatie waarin er sprake is van emotionele pijn, verdriet of zelfs verraad.

De kaart waarschuwt dat er onenigheid of ruzie kan ontstaan, mogelijk zelfs binnen relaties of vriendschappen. Het kan ook aangeven dat er sprake is van bedrog of een verborgen agenda. Het is raadzaam om op je hoede te zijn en de situatie zorgvuldig te analyseren voordat je actie onderneemt.

De kaart kan ook verwijzen naar innerlijke conflicten of interne worstelingen. Het suggereert dat er sprake is van mentale uitputting of angstgevoelens. Het kan zijn dat je geconfronteerd wordt met moeilijke keuzes of beslissingen die een directe impact hebben op je emotionele welzijn.

Het is belangrijk om te beseffen dat Zwaarden Drie ook kan wijzen op de noodzaak om los te laten en te vergeven, zowel naar jezelf als naar anderen toe. Het is een kaart die aangeeft dat er heling kan plaatsvinden, mits je bereid bent om de pijn en de situatie onder ogen te zien.

Kortom, de betekenis van de tarotkaart 'Zwaarden Drie' is dat er sprake is van conflict, pijn en verdriet. Het is een waarschuwing om op je hoede te zijn en de situatie grondig te onderzoeken voordat je handelt, zowel op relationeel als intern niveau.

Tarotkaart Zwaarden Drie in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'Zwaarden Drie' eruit ziet in de tarotdecks Legacy Divine Tarot, New Paladini Tarot, Secret Tarot, Witches Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

Zwaarden Drie

Legacy Divine Tarot

Tarotkaart 'Zwaarden Drie' uit het tarotdeck 'Legacy Divine Tarot'.

Zwaarden Drie

New Paladini Tarot

Tarotkaart 'Zwaarden Drie' uit het tarotdeck 'New Paladini Tarot'.

Zwaarden Drie

Secret Tarot

Tarotkaart 'Zwaarden Drie' uit het tarotdeck 'Secret Tarot'.

Zwaarden Drie

Witches Tarot

Tarotkaart 'Zwaarden Drie' uit het tarotdeck 'Witches Tarot'.