Tarotkaart De Maan

Angst, Verbeelding, Verleden, Traditie, Intuïtie
De Maan

De Maan

Deze kaart wijst op illusie, mysterie en tegenspoed van een geliefd persoon of een emotionele crisis.

De liefde is voor u een illusie.

De tarotkaart 'De Maan' is een kaart die veel symboliek en diepgang heeft. Over het algemeen vertegenwoordigt deze kaart mysterie, intuïtie, illusie en de verborgen kant van ons onderbewustzijn.

'De Maan' suggereert dat er mogelijkheden zijn van misleiding, verwarring of illusies in je leven. Het kan aangeven dat je je niet volledig bewust bent van de werkelijkheid om je heen. Het kan zijn dat je bepaalde emoties onderdrukt of dat je gevoelens hebt die je niet volledig begrijpt of kunt verklaren. Het kan ook duiden op angst, onzekerheid of overweldigende emoties.

Aan de andere kant kan 'De Maan' ook aangeven dat je de kracht van je intuïtie moet gebruiken en je innerlijke stem moet volgen. Het kan aangeven dat je jezelf toestaat om te experimenteren met je creativiteit en je verbeelding. Het kan een periode van groei en zelfontdekking symboliseren, waarin je diepere lagen van jezelf verkent en meer inzicht krijgt in je eigen onbewuste processen.

Over het algemeen is 'De Maan' een kaart die je uitnodigt om je angsten en onzekerheden onder ogen te zien, je intuïtie te vertrouwen en je innerlijke wereld te verkennen. Het herinnert je eraan dat er vaak meer aan de oppervlakte is dan we op het eerste gezicht kunnen zien, en dat het belangrijk is om je bewustzijn te verruimen en open te staan voor het mysterie en de magie van het leven.

Tarotkaart De Maan in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'De Maan' eruit ziet in de tarotdecks Alchemical Tarot, New Paladini Tarot, Revelations Tarot, New Vision Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

De Maan

Alchemical Tarot

Tarotkaart 'De Maan' uit het tarotdeck 'Alchemical Tarot'.

De Maan

New Paladini Tarot

Tarotkaart 'De Maan' uit het tarotdeck 'New Paladini Tarot'.

De Maan

Revelations Tarot

Tarotkaart 'De Maan' uit het tarotdeck 'Revelations Tarot'.

De Maan

New Vision Tarot

Tarotkaart 'De Maan' uit het tarotdeck 'New Vision Tarot'.