Tarotkaart De Wereld

Bloei, Overwinning, Voltooiing, Perfectie, Eer
De Wereld

De Wereld

Spiritueel en materieel succes. Hij staat voor vreugde, geluk en soms een verre reis of een droom die uitkomt.

U zult uw prins(es) op het witte paard zeker vinden.

De tarotkaart 'De Wereld' wordt beschouwd als een van de meest positieve en krachtige kaarten in het tarotdeck. Het symboliseert voltooiing, succes, voldoening en harmonie. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van de betekenis van de kaart 'De Wereld':

1. Voltooiing en succes: De Wereldkaart vertegenwoordigt het bereiken van je doelen en het voltooien van een belangrijke fase in je leven. Dit kan zowel persoonlijk, professioneel als emotioneel zijn. Het laat zien dat je een succesvolle afsluiting hebt bereikt na hard werken en toewijding.

2. Voldoening en vervulling: Deze kaart duidt op een gevoel van voldoening en vervulling in je leven. Je hebt een gevoel van geluk, innerlijke vrede en tevredenheid met waar je bent en wat je hebt bereikt. Het suggereert dat je jezelf hebt gevonden en dat je jezelf hebt kunnen ontwikkelen op een manier die vreugde en harmonie brengt.

3. Harmonie en balans: De Wereldkaart vertegenwoordigt harmonie en balans in alle aspecten van je leven. Het suggereert dat je in staat bent geweest om verschillende delen van jezelf en je levenservaringen in evenwicht te brengen. Dit kan verwijzen naar het integreren van tegenstellingen, het vinden van stabiliteit tussen werk en privé, of het in evenwicht brengen van je fysieke, mentale en spirituele gezondheid.

4. Wereldse verbindingen: Deze kaart symboliseert ook het creëren van wereldse verbindingen en het begrijpen van de onderlinge verbondenheid van alle dingen. Het herinnert je eraan dat je deel uitmaakt van een groter geheel en dat jouw acties invloed hebben op anderen en de wereld om je heen. Het suggereert compassie, begrip en het streven naar een positieve impact op anderen.

Over het algemeen is de boodschap van de tarotkaart 'De Wereld' dat je een fase van groei, voltooiing en harmonie hebt bereikt. Het is een teken dat je op de goede weg bent en dat je in staat bent om vreugde en vervulling te vinden in je leven. Het kan ook aangeven dat het tijd is om nieuwe avonturen aan te gaan en je horizon te verbreden.

Tarotkaart De Wereld in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'De Wereld' eruit ziet in de tarotdecks Legacy Divine Tarot, New Paladini Tarot, Revelations Tarot, New Vision Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

De Wereld

Legacy Divine Tarot

Tarotkaart 'De Wereld' uit het tarotdeck 'Legacy Divine Tarot'.

De Wereld

New Paladini Tarot

Tarotkaart 'De Wereld' uit het tarotdeck 'New Paladini Tarot'.

De Wereld

Revelations Tarot

Tarotkaart 'De Wereld' uit het tarotdeck 'Revelations Tarot'.

De Wereld

New Vision Tarot

Tarotkaart 'De Wereld' uit het tarotdeck 'New Vision Tarot'.