Tarotkaart Gerechtigheid

Orde, Onpartijdigheid, Methodiek, Besluit
Gerechtigheid

Gerechtigheid

Dit is de gunstigste kaart in het spel. Hij staat voor zuiverheid, de triomf van de geest ook op die ene kans uit duizenden....

Een zeer gunstige kaart. Uw liefdesleven gaat de goede kant op.

De tarotkaart 'Gerechtigheid' is een kaart die staat voor eerlijkheid, rechtvaardigheid en balans. Het symboliseert het idee dat iedere actie gevolgen heeft en dat ieder persoon verantwoordelijk is voor zijn of haar daden.

Gerechtigheid vertegenwoordigt ook het zoeken naar waarheid en het nemen van beslissingen op basis van objectieve beoordeling en rechtvaardigheid. Het herinnert ons eraan dat we eerlijk moeten zijn tegenover onszelf en anderen, en dat we de gevolgen van onze keuzes moeten aanvaarden.

De kaart suggereert vaak dat gerechtigheid zal zegevieren en dat eerlijkheid beloond zal worden. Het kan ook aangeven dat het tijd is om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties en eventuele fouten of oneerlijkheid recht te zetten.

Wanneer de kaart Gerechtigheid verschijnt in een tarotlegging, kan dit betekenen dat er een situatie is waarin eerlijkheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid nodig zijn. Het kan ook duiden op juridische kwesties, contracten, of het aanpakken van eventuele onopgeloste conflicten.

Over het algemeen is de Gerechtigheid-kaart een herinnering om in harmonie te leven met ethische principes en om beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op eerlijkheid en rechtvaardigheid.

Tarotkaart Gerechtigheid in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'Gerechtigheid' eruit ziet in de tarotdecks Legacy Divine Tarot, Revelations Tarot, Secret Tarot, Witches Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

Gerechtigheid

Legacy Divine Tarot

Tarotkaart 'Gerechtigheid' uit het tarotdeck 'Legacy Divine Tarot'.

Gerechtigheid

Revelations Tarot

Tarotkaart 'Gerechtigheid' uit het tarotdeck 'Revelations Tarot'.

Gerechtigheid

Secret Tarot

Tarotkaart 'Gerechtigheid' uit het tarotdeck 'Secret Tarot'.

Gerechtigheid

Witches Tarot

Tarotkaart 'Gerechtigheid' uit het tarotdeck 'Witches Tarot'.