Tarotkaart Pentakels Negen

Zelfbeschuldiging, Depressie, Fiasco, Vertwijfeling
Pentakels Negen

Pentakels Negen

Innerlijke rust en bevrediging wordt door zelfkennis verworven.

Een wensdroom gaat in vervulling.

De tarotkaart 'Pentakels Negen' is een kaart die te maken heeft met welvaart, overvloed en materieel succes. Het geeft aan dat je op het gebied van financiën en materiële bezittingen grote vooruitgang boekt. Het kan wijzen op successen op het werk, winstgevende investeringen of een erfenis.

De kaart suggereert ook dat je jouw welvaart kunt delen met anderen en kunt genieten van de vruchten van je harde werk. Het is een uitnodiging om dankbaar te zijn voor wat je hebt en vrijgevigheid te tonen naar anderen toe.

Daarnaast kan 'Pentakels Negen' ook een herinnering zijn om evenwicht te vinden tussen werk en privéleven. Het kan aangeven dat je je te veel richt op materiële zaken en dat je innerlijke rijkdom en emotionele vervulling moet niet verwaarlozen.

Over het algemeen symboliseert 'Pentakels Negen' dus welvaart, zakelijk succes en overvloed, maar het herinnert je er ook aan om evenwicht te vinden en dankbaar te zijn voor wat je hebt.

Tarotkaart Pentakels Negen in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'Pentakels Negen' eruit ziet in de tarotdecks New Paladini Tarot, Radiant Rider Waite Tarot, Secret Tarot, Winged Spirit Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

Pentakels Negen

New Paladini Tarot

Tarotkaart 'Pentakels Negen' uit het tarotdeck 'New Paladini Tarot'.

Pentakels Negen

Radiant Rider Waite Tarot

Tarotkaart 'Pentakels Negen' uit het tarotdeck 'Radiant Rider Waite Tarot'.

Pentakels Negen

Secret Tarot

Tarotkaart 'Pentakels Negen' uit het tarotdeck 'Secret Tarot'.

Pentakels Negen

Winged Spirit Tarot

Tarotkaart 'Pentakels Negen' uit het tarotdeck 'Winged Spirit Tarot'.