Zebo's Tarot

De top 10 tarotkaarten van de liefde

Welke tarotkaarten kun je verwachten in een tarot kaartlegging wanneer de liefde om de hoek staat? Of het nu met je levenspartner, man of vrouw, vriend of vriendin, nieuwe vlam, of 'gewoon' een vriendin is; laten we het onder ogen zien - we kunnen niet genoeg krijgen van de liefde!

Het is dan ook niet verrassend dat vragen over de liefde de meest gestelde vragen zijn in een tarotreading In dit artikel zal ik de top 10 tarotkaarten voor liefde, romantiek en relaties uit de doeken doen:

De Geliefden

De Geliefden

'De Geliefden'! Meer hoef ik niet te zeggen toch? 'De Geliefden' is de ultieme Tarotkaart voor de liefde en vertegenwoordigt een unieke band en diepe verbinding tussen twee mensen. De aanwezigheid in een kaartlegging weerspiegelt een zeer authentieke relatie die is gebouwd op wederzijds vertrouwen en respect.

Bekijk Tarotkaart 'De Geliefden'


Bekers Twee

Bekers Twee

'Bekers Twee' duidt op een sterke band tussen twee mensen en weerspiegelt vaak de betrokkenheid bij elkaar binnen een monogame relatie.

Bekijk Tarotkaart 'Bekers Twee'


Bekers Tien

Bekers Tien

'Bekers Tien' is typerend voor een gelukkig gezin in een warm en liefdevol huis. Deze tarotkaart weerspiegelt de aanwezigheid van diepe familiewaarden en een gevoel van voltooiing, het vinden van de perfecte partner en het opvoeden van de perfecte kinderen.

Bekijk Tarotkaart 'Bekers Tien'


Staven Vier

Staven Vier

'Staven Vier' is een tarotkaart die staat voor festiviteiten en een veilige thuisomgeving. Het is vaak een weerspiegeling van een bruiloft, verloving of andere gebeurtenis waarbij een relatie steeds serieuzer wordt.

Bekijk Tarotkaart 'Staven Vier'


Pentakels Tien

Pentakels Tien

'Pentakels Tien' weerspiegelt een gevestigde relatie (meestal een huwelijk of defacto relatie) en een solide gezinsleven.

Bekijk Tarotkaart 'Pentakels Tien'


Bekers Aas

Bekers Aas

'Bekers Aas' luidt een nieuwe relatie vol spanning, vreugde en geluk in. Dit is het soort gelukzaligheid dat je ooit hebt ervaren als een verliefde tiener, met vlinders in je maag en een verlangen om elke minuut wakker te worden met je nieuwe liefde.

Bekijk Tarotkaart 'Bekers Aas'


Bekers Ridder

Bekers Ridder

'Bekers Ridder' is uw 'Prins op het witte paard' en verschijnt in een tarotlegging wanneer u op het hof wordt gemaakt of romantisch wordt ontvangen door een bijzonder iemand. Hij of zij is aantrekkelijk, creatief en in contact met zijn/haar gevoelens.

Bekijk Tarotkaart 'Bekers Ridder'


De Keizerin

De Keizerin

'De Keizerin' is een mooie, overvloedige, vruchtbare en expressieve vrouw. Zij staat voor sensualiteit binnen een relatie en is een indicatie van een diep vervullende verbinding tussen jou en je partner.

Bekijk Tarotkaart 'De Keizerin'


De Keizer

De Keizer

'De Keizer' weerspiegelt een zeer stevige mannelijke figuur en kan de aanwezigheid van een langdurige partner suggereren.

Bekijk Tarotkaart 'De Keizer'


De Hogepriester

De Hogepriester

'De Hogepriester'staat voor traditie, structuur en religie. Deze kaart kan dus wijzen op een langdurige, geëngageerde relatie of huwelijk die zeer traditioneel is.

Bekijk Tarotkaart 'De Hogepriester'