Tarotkaart De Toren

Waarschuwing, Chaos, Vernieling, Crisis
De Toren

De Toren

Symbool van een onverwachte schok, verlies of ramp.

Deze relatie heeft geen toekomst.

De tarotkaart "De Toren" heeft een krachtige en vaak onheilspellende betekenis. Het beeld op de kaart toont een toren die wordt getroffen door bliksem en in brand staat, terwijl mensen uit het raam vallen.

De Toren symboliseert vernietiging, plotselinge verandering en het afbreken van oude structuren. Het vertegenwoordigt een onvermijdelijke crisis, waarbij illusies, valse overtuigingen en zekerheden worden afgebroken. De kaart herinnert ons eraan dat soms het noodzakelijk is om het oude af te breken, zelfs als het pijnlijk en verwarrend kan zijn.

De Toren moedigt je aan om eerlijk naar jezelf te kijken en te erkennen welke delen van je leven niet langer werken. Het kan ook wijzen op plotselinge gebeurtenissen of onverwachte schokken die een negatieve impact kunnen hebben. Dit kan op het eerste gezicht als negatief worden ervaren, maar het kan uiteindelijk leiden tot een diepzinnige transformatie en een kans om opnieuw te beginnen.

Hoewel "De Toren" een uitdagende kaart is, laat het ook zien dat wanneer oude fundamenten worden afgebroken, er ruimte wordt gecreëerd voor groei, inzicht en heropbouw. Het is belangrijk om flexibel te blijven en open te staan voor veranderingen, hoe moeilijk ze ook kunnen zijn.

Tarotkaart De Toren in andere tarotdecks

Hieronder kun je zien hoe 'De Toren' eruit ziet in de tarotdecks Gilded Tarot, Legacy Divine Tarot, Revelations Tarot, Witches Tarot die je kunt gebruiken om een kaartlegging te doen op Zebo's Tarot

De Toren

Gilded Tarot

Tarotkaart 'De Toren' uit het tarotdeck 'Gilded Tarot'.

De Toren

Legacy Divine Tarot

Tarotkaart 'De Toren' uit het tarotdeck 'Legacy Divine Tarot'.

De Toren

Revelations Tarot

Tarotkaart 'De Toren' uit het tarotdeck 'Revelations Tarot'.

De Toren

Witches Tarot

Tarotkaart 'De Toren' uit het tarotdeck 'Witches Tarot'.