Zebo's Tarot

Tarot dagkaart; wat vertellen de tarotkaarten je vandaag?

Met de tarot dagkaart trekt u een tarotkaart voor vandaag.
Door een tarotkaart in de ochtend te trekken ontdek je wat er belangrijk is deze woensdag. Een tarotkaart gedurende de dag kan jou helpen situaties beter te interpreteren en een dagkaart in de avond helpt je te reflecteren op de dag.

Wat wordt uw tarot dagkaart voor deze woensdag? Wat zullen de tarotkaarten onthullen?

Welke tarotkaarten wilt u gebruiken voor deze kaartlegging?Jouw tarot dagkaart beter interpreteren ?

Manieren om jouw tarotkaart van vandaag te lezen:

Tarot dagkaart aan het begin van de dag

  • Vraag jezelf af; wat moet ik vandaag weten? Door jezelf deze vraag te stellen stel jij jezelf in staat jouw intuïtie beter te benutten bij het beginnen aan jouw dag. Deze vraag is algemeen genoeg om jouw tarot dagkaart open te houden voor jouw persoonlijke interpretatie gebaseerd op wat er op dit moment in jouw leven gaande is en wat er in je gedachte opkomt wanneer je jouw tarotkaart trekt.
  • Trek een tarotkaart. Benut de energie van jouw dagkaart en begin te luisteren naar jouw intuïtie. Laat jezelf toe om te voelen wat jouw dagkaart je probeert te vertellen.
  • Reflecteer op wat dit voor je kan betekenen. Bedenk op welke manier jouw tarotkaart je herrinnert aan een situatie, relatie of probleem waaraan je meer aandacht zou moeten geven. Welke energie komt er bij jouw kaart naar boven? Overweeg deze zaken wanneer je bepaalt wat jouw tarot dagkaart op dit moment voor je betekent.

Een tarotkaart tijdens de dag

  • Zoek naar mensen, gebeurtenissen en situaties die jouw kaart vertegenwoordigen. Hou de boodschap die je intuïtief hebt gekregen deze morgen in gedachte en kijk uit naar situaties of zaken die zich voordoen die die boodschap toespreken. Is het niet helemaal duidelijk wat jouw tarotkaart op dit moment voor je betekent wees dan simpelweg alert op alles wat je herrinert aan de kaart die je hebt getrokken ook al ben je nog niet helemaal zeker over de betekenis ervan.
  • Breng de energie van jouw dagkaart in jouw dagelijkse activiteiten. Dit kan een heel leuke manier zijn om de tarot in jouw dag te brengen. Bedenk je wat voor energie er aanwezig was in de kaart die je getrokken hebt en bedenk manieren om deze energie te verwezelijken. Trek je bijvoorbeeld de 'Pentakels 6' dan kun je misschien zien hoe je vrijgeviger kunt zijn. Het kan je aanzetten om wat aardigs voor een ander te doen.

Een kaart trekken in de avond

  • Reflecteer op wat er tijdens de dag gebeurd. Wees opmerkzaam op zaken die zich voordoen die je doen denken aan de kaart die je deze morgen hebt getrokken of op andere situaties die je tegen komt vanwege de energie die deze activiteit in jouw leven brengt.
  • Noteer alle nieuwe inzichten betreffende jouw tarotkaart gebaseerd op wat je intuïtief hebt ontdekt tijden je dingen die je deze morgen gedaan hebt en hoe je vind dat je dag gelopen is nadat je hebt gereflecteerd. Schrijf alles op wat je ontdekt hebt over jouw tarotkaart en hoe het jouw dag beïnvloed heeft. Wanneer je een account hebt op Zebo's Tarot kun je dat direct vastleggen ! Wanneer je dit regelmatig doet zul je een krachtige en unieke gids creëeren die jou kan helpen te ontdekken welke types energie verschillende tarotkaarten je brengen en wat dat voor jou betekent.